www.bearcy.com

Klargjør bildene dine for Internet
Av Trygve (10.07.03)

Klikk på dette bildet for å åpne denne siden i et nytt vindu...
Klikk på bildet over for å åpne denne siden i et nytt vindu. Klikk så på
Download-linken.


Klikk på denne linken for å laste ned installasjonsfilen for IrfanView-programmet.


Et nytt vindu kommer til syne: Klikk på linken til operativsystemet du bruker. Vet du ikke hvilket operativsystem du bruker, kan du klikke på Start-knappen nederst til venstre på skrivebordet. Da skal versjonsnummeret stå loddrett på venstre side av menyen. Gjør det ikke dét, kan du meny-klikke på ikonet Min Datamaskin på skrivebordet, og velge Egenskaper. I Windows XP kan det hende du finner Min Datamaskin i Start-menyen.


Klikk på
Lagre.


Klikk på pilen ned til høyre for
Lagre i dersom du vil lagre filen et annet sted. Trykk deretter på Lagre.


Når filen er lastet ned, lukk dette vinduet og dobbeltklikk på ikonet med samme navn som nå har dukket opp på skrivebordet. Svar bekreftende på alle spørsmål (
Yes og OK).

www.bearcy.com

Deretter går du tilbake til IrfanView-vinduet og klikker på neste link - slik at du får tilgang til Plug-In modulene. Dette er forskjellige programsnutter som både Irfan og andre enn Irfan har laget, og som utvider bruksmulighetene til dette gratis billedbehandlingsprogrammet betraktelig:


Så er vi tilbake til IrfanView-vinduet. Klikk på neste link, for å laste ned Plug-in modulene til IrfanView.


Klikk på
Lagre.


Klikk på
Lagre.


Når programpakken er lastet ned, dobbeltklikker du på ikonet med samme navn som nå har dukket opp på skrivebordet og installerer Innsettingsmodulene.

www.bearcy.com

Last ned irfanview_languages.exe fra BearCY.com

Så er det på tide å laste ned norsk språkdrakt. Her kan du enten klikke på ett av de to illustrasjonsbildene over og under dette avsnittet: Har du dårlig plass på harddisken og derfor kun ha norsk språk i form av en .zip-fil, klikker du på linken du ser disse illustrasjonsbildene. I såfall må du ha et eget program du kan pakke ut zip-filen med etterpå. Følg den engelske bruksanvisningen i ReadMe.txt-filen du finner i zip-filen. For å laste ned alle språk samlet i en selvutpakkende .exe-fil som pakker ut alt på rett sted med mapper og alt, klikk på bildet over - eller under dette avsnitt.

Last ned irfanview_languages.exe fra BearCY.com
Velger du å laste ned .zip-filen (
som tar langt kortere tid å laste ned), må du ha – eller laste ned fra TuCows – et eget unzip-program å pakke den ut med selv. Les den engelske ReadMe.txt-filen som følger med inne i norwegian.zip-filen for installasjonsinstruksjoner.

Velger du å laste ned Last ned irfanview380languages.exe fra BearCY.com (både innhold og .exe-fil er testet med Norton AntiVirus nedlastede virusdefinisjoner fra 9. juli 2003), kan du fortsette ved å følge bruksanvisningen som følger:

Når du har lastet ned filen, dobbelt-klikker du på det røde, hvite og blå diskett-ikonet som har dukket frem på skrivebordet, slik at følgende dialogboks kommer frem:

 

www.bearcy.com

Visit BearCY's HomoSite; Pantheïsm+GayLib. & Why You shall NOT worship any Gods but You!

OnLiner!